Velkommen til salgsutstillingen Våre Kunstdager 20.-21.november!

Vi gleder oss over å kunne invitere deg til årets Våre Kunstdager, lørdag 20. og søndag 21.november, kl 11:00-17:00 begge dager. Hold av helgen og kom til Sandefjord Kurbad!

Her samles 40 flotte, profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndverkere til en uformell, hyggelig salgsutstilling med arbeider av høy kvalitet.

Det vil bli musikalsk innslag, demoer og masse spennende å se på, og mange hyggelige folk å snakke med - her kan du få noen gode samtaler, og helt sikkert også svar på ting du måtte lure på angående kunst og kunsthåndverk innen mange sjangere - vi har utstillere med trearbeider, glass, smykker, skulptur, keramikk i ulike variasjoner, tekstil, tegning, maleri, grafikk... og du kan titte innom vårt grafikkverksted, hvor det er en egen grafikkutstilling, få høre om våre grafikkurs mm, og i salongen blir det kafe med mat og drikke fra Matlykke. 

Vi har selvfølgelig gratis inngang, og ønsker deg hjertelig velkommen - her er gode muligheter for julegaveshopping - et bredt og variert utvalg av unik kvalitetskunst og -kunsthåndverk - perfekt som gaver, både til deg selv og andre!

Program og utstillerliste kommer!

GRAFIKKURS I HØST! KUN 1 ledig plass på linokurs 6.-7.11, ellers nye kursmuligheter neste år:)

Nå kan vi igjen arrangere grafikkurs, i vårt verksted!!

Kursene begynner allerede å fylle seg opp, så har du lyst til å delta på et eller flere av høstens kurs, bør du bestemme deg raskt.

Alle kursene er helgekurs over 10 timer: kl 10-15 lørdag og kl 10-15 søndag.

Kursavgift inkl materiell: 2600kr, bindende påmelding.

Ta kontakt med Unn på unnelisabeth@icloud.com for mer info/påmelding!

Kursledere er:

Litografi- Kjell Thorjussen

Etsning - Ingar Øistad

Linosnitt - Suzannah R Øistad

VELKOMMEN TIL GALLERI BROWN🧡

Velkommen til oss i Galleri Brown!

Vi nyter høstdagene, og har mye vakker kunst og kunsthåndverk å vise fram i galleriet! Vanlige åpningstider hos oss er torsdag,fredag, lørdag kl 11:00-16:00! Du kan også kontakte oss utenom åpningstidene, for egen avtale.

Om du ønsker å handle hos oss, uten å komme på besøk, kan du se alle produktene våre, sortert pr kunstner, under fanen VÅRE VENNER, Bøker og papirvarer, VÅRE MØBLER, foruten under våre egne faner: Rita og Unn. NB:Noen av fanene ligger skjult under 'MER' i høyremenyen!Her finner du informasjon om produktene, og vil du bestille, eller lurer du på noe mer, kan du kontakte oss pr melding eller telefon. Vi kan kjøre ut i nærområdene, vi sender, og du kan betale med vipps! Tryggere handel gjør du ikke -Og du kan fortsatt handle lokalt!

Drives av Rita Lysebo Egren, keramisk designer, og Unn Holvik Stenersen, billedkunstner, med salg av egen kunst samt kunst, design og kunsthåndverk fra utvalgte profesjonelle kunstnere.

Thor Dahlsgate 7, 3210  Sandefjord

Åpent torsdag-lørdag kl 11:00-16:00

Vi kan kontaktes utenom åpningstid: 

Rita tlf 97034240 og Unn tlf 40511310

VÅRT GRAFIKKVERKSTED OG KURSLOKALE

Galleri Brown er drivere av et velutstyrt grafikkverksted. Dette verkstedet tilbyr vi nå tilgang til. Lokalene leies ut fortrinnsvis til etablerte kunstnere med gode kunnskaper innen grafiske teknikker. Verkstedet har en elektrisk (dyptrykks-)grafikkpresse for store arbeider, og en manuell litografipresse. Til disposisjon stilles også et akvatintskap, varmeplater og et eget etserom med avtrekk. Verkstedet er selvbetjent og leietakere må å ha med eget nødvendig materiell og utstyr. 

Vi tilbyr drop in-leie på enkeltdager der verkstedet er ledig, og leieavtaler over flere dager/lengre perioder. Forespørsel må sendes i god tid og det er bindende leie med forhåndsbetaling. I helger prioriteres kursvirksomhet, men send oss gjerne forespørsel om helgeleie.

Er dette noe for deg? Send oss en e-post med info om deg selv og CV.
Ytterligere informasjon om grafikkverkstedet, og gjerne en omvisning, får du ved å henvende deg til oss!
Verkstedslokalene befinner seg inne på Sandefjord Kurbad, vår nærmeste nabo. Se gjerne våre nettsider: www.galleribrown.com www.sandefjordkurbad.no

Vennlig hilsen

Rita og Unn
i Galleri Brown

Rita: tlf: 97034240, e-post: ritaegren@yahoo.no
Unn: tlf: 40511310, e-post: unnelisabeth@icloud.com