Bryllup? Konfirmasjon? Fødselsdag? Jubileum? Lyst til å glede noen? Fordi du fortjener det? Fordi det er VÅR? Blant VÅRE VENNER og VÅRE EGNE finner du et bredt utvalg norsk kunst og håndverk av høy kvalitet.

Unn deltar også i år på Påskeutstillingen i Stavern. Denne gang stiller hun ut i 2.etasje på Krutthuset, forbi galeiskurene inne på Fredriksvern verft. Kunstpåske i Stavern er verdt å få med seg!

Rita deltar på Oslo Design Fair, Lillestrøm, 24-26.1.18!
Besøk henne i hall C, på stand C 04-12.

Takk for alle gode tilbakemeldinger, viktige samtaler, nye spennende bekjentskaper og gamle kjente som heier oss frem. Vi ser tilbake på et år med stor og viktig utvikling. Denne fine utviklingen skal vi jobbe videre med inn i det nye året og legger i disse dager spennede planer for 2018. Takk for et pangår i 2017! I 2018 går vi for champagnesmellet!
PS: vi minner om at vi denne uka, uke 52, har feriestengt. Men vi har åpent igjen som normalt fra januar. Velkommen!

Rita stiller ut på Kirkeristen. Ta gjerne turen innom henne der. Velkommen!

Påskeutstilling i Stavern 8-9.4 og 13-17.4!

Vi blir å finne i Mønstringsboden, rett innenfor porten på Fredriksvern verft, alle dager kl 12-18.

 

Rita har stand på Oslo Design Fair 25.-28.1.17!


Takknemlige og glade for året som gikk - med gode samtaler, kreativitet og handel, ønsker vi dere alle et Godt Nytt År 2017! 🎉 Vi i Galleri Brown setter stor pris på dere våre venner, følgere og kunder✨

Jul!

Nå er en nesten fire måneder lang arbeidsprosess klar til å vises frem. Rita har jobbet frem et motiv som går igjen i flere av hennes produkter til årets juleutstilling i galleriet vårt. "Kongle" er et helårs motiv, men allikevel aktuelt rundt juletiden. Motivet går igjen på papirprodukter som postkort og pakkelapper, samt porselenspynt til juletreet. Flere bilder av produktene vil følge her etter hvert. Men orker du ikke vente, kan du trykke nesa di mot gallerivinduet i Sandefjord nå(vi har ikke åpent før til torsdag). Vi har dekorert fint til jul!

Det nærmer seg jul...

Etter en fin høstavslutning med dypdykk inn i bøkenes verden 30.10, ledet av bokinspirator Liv Gade,  er vi nå klare for vinter og jul...

Den første adventshelgen, nærmere bestemt lørdag 28.11, ønsker vi velkommen inn i et julepyntet galleri med mange nyheter. I helgene fram mot jul byr vi på kaffe, te, og en deilig, rolig førjulsstemning...Stopp litt opp og nyt...

Håper vi sesSmiler

Høstutstilling i Stavern, Unn./Autum Art Exibithion in Stavern, Unn.
3.-4.10.15 og 10.-11.10.15

Høsten ligger like foran oss og vi går inn i en periode med intens kreativ jobbing. Alt det vi har tenkt, planlagt og blitt inspirert av i sommer blir nye produkter og malerier i perioden frem mot jul. Som kunstner jobber man hele tiden, hele døgnet og alle dager. Bevisst eller ubevisst. Det er et yrke det er svært vanskelig å si noe om hvilket klokkeslett du begynner eller slutter på jobb. Når har man egentlig fri eller ferie? Man drar kanskje på tur med familien, men underbevisstheten er "på jobb" og lagrer. Sånn er det bare. Og det aller beste med denne prosessen er når ideen plutselig kommer som et lysglimt fra ingensteder. Pang! Der var den! Det kan skje hvor som helst og når som helst. Kanskje mens man handler noe så kjedelig som melk på butikken... Sært og vanskelig å forstå for de fleste, men en ubeskrivelig lykkefølelse for en kunstner!

  • Jul i galleriet/Christmas in the gallery