ÅPENT GRAFIKKVERKSTED TORSDAG 24.NOVEMBER kl 18-21!

Hei alle grafikkinteresserte fine folk:)

Torsdag 24.november kl 18-21 holder vi åpent i grafikkverkstedet vårt, og du er hjertelig velkommen! 

Mulighet for veiledning i KOLDNÅL! 

Enten du har lyst til å jobbe selvstendig, men samtidig ha det sosialt, eller du ønsker litt veiledning (har gått kurs, er litt rusten eller er litt fersk..) kan du komme og jobbe i grafikkverkstedet vårt. Ønsker du veiledning må du melde deg på i forkant: til unnelisabeth@icloud.com og du betaler da kr 450 inkl materiell. Jobber du selvstendig tar du med eget papir/farge og betaler kr 200. 

Kom gjerne innom en tur hvis du ønsker å se verkstedet, hvordan vi jobber og for å få litt mer informasjon - kanskje dette er noe for deg?

Vi håper det kan bli mange slike felles arbeidskvelder i vårt fine verksted, sosiale og  kreative møtepunkter i høst- og vintermørket!

Drives av Rita Lysebo Egren, keramisk designer, og Unn Holvik Stenersen, billedkunstner, med salg av egen kunst samt kunst, design og kunsthåndverk fra utvalgte profesjonelle kunstnere fra hele Norge.

Thor Dahlsgate 7, 3210  Sandefjord

Åpent torsdag-lørdag kl 11:00-16:00

Vi kan kontaktes utenom åpningstid: 

Rita tlf 97034240 og Unn tlf 40511310

STOR SALGSUTSTILLING MED INVITERTE BILLEDKUNSTNERE OG KUNSTHÅNDVERKERE I SANDEFJORD KURBAD 19.-20.NOVEMBER!

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.